Još šestoro zaraženo u domu za stare u Zemunu

Ministar za rad i socijalna pitanja Zoran Đorđević izjavio je večeras da je virusom korona zaraženo još šest osoba u Domu za stare "Doživeti stotu" u Zemunu, od kojih je jedan radnik.
Još šestoro zaraženo u domu za stare u Zemunu
Foto: Pixabay
Đorđević je rekao da će ostalih 11 korisnika, koji su negativni na testu, biti prebačeni u drugi dom koji je potpuno odvojen, te da će biti pod posebnim nadzorom.
 
Ranije registrovani radnici koji su pozitivni na virus korona nalaze se u izolaciji, dok su korisnici doma koji su pozitivni na taj virus smešteni u bolnice.
 
Đordević je dodao da je, zbog informacije da je jedan od korisnika u staračkom domu u Umci pozitivan na virus, preventivno urađeno testiranje svih u tom staračkom domu i da su rezultati pokazali da nema zaraženih.
 
Ministar je istakao da u ostalim domovima za stare, kako u 74 državna, tako i 227 privatnih, nije bilo problema u vezi sa pojavom infekcije virusa korona.
  • Kako

    04.04.2020 22:55
    Kako
    Eto-oni nisu izlazili i bili nedosciplinovani

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.