VIDEO: RTS emitovao neobičan spot o virusu korona i lekarima

Srbija je svoju bitku sa virusom korona započela pre mesec dana, 6. marta, od tada do danas broji 2.447 zaraženih, dok je 61 osoba preminula.
Medicinskom osoblju koje se bori da zaustavi širenje zaraze i sačuva što više života u ovoj borbi svakodnevno stiže podrška sa svih strana, a RTS je emitovao spot koji je privukao znatno pažnje.
 
Na Radio televiziji Srbije u okviru emisije "Ovo je Srbija" kao završna špica, emitovan je spot koji se zove "Moli te Srbija" o virusu sa apelom na građane. 
 
Spot predstavlja niz fotografija lekara sa profesionalnih sajtova, smajlića i likova iz crtanih filmova.
 
  • Србија

    08.04.2020 19:43
    Да ли
    Ти уопште знаш шта је cringe?
  • Mali Gan

    08.04.2020 17:48
    Ovo je fake. Neko peva na muziku sa TV-a.
  • Nebojsa

    08.04.2020 15:17
    Boze sacuvaj
    Sramota, jel neko strucan pregledao ovaj video pre objave?
    Boze sacuvaj i sakloni, treba da pocrkamo svi

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Zašto je sve manje vrabaca u Srbiji?

Populacija vrabaca u Evropi, ali i Srbiji se smanjuje, mada kod nas to smanjenje još nije alarmantno, rekla je predstavnica Društva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije Nataša Jančić.