Kisić Tepavčević: Najveći deo građana je shvatio svoju ulogu odgovorno

Zamenica direktora "Batuta" Darija Kisić Tepavčević izjavila je na današnjoj konferenciji za štampu Kriznog štaba da je najveći deo građana svoju ulogu shvatio odgovorno, ali da to ne sme da nas zavara i da tek sada moramo maksimalno da se skoncentrišemo.

“Vidimo da su brojevi koji ukazuju na opterećenje bolešću u laganom padu, ali to ne sme da nas zavara, moramo maksimalno da se skoncentrišemo jer kako smo najavljivali, ako ovako nastavimo, izvesno je da se bliži kraj i ove epidemije”, istakla je Kisić Tepavčević.

Kako je navela, sva aktuelna dešavanja u svetu se prate, a prave se i dodatni kapaciteti za trijažu i za preuzimanje hitnih i blažih slučajeva.

  • stojan t

    10.04.2020 10:27
    Odgovornost :)))
    Gradjani su uvek bili odgovoran deo društva, za razliku od vas iz "struke" i onih u vlasti čije besmislene i štetne odluke odavno pokrivate.
  • JS

    10.04.2020 08:49
    Karantin
    Aha, ali ipak vi nas da zatvorite na 24h..

    Sta li smerate da nam promuvate iza ledja...
  • Djole

    10.04.2020 08:32
    Kakav narod takva i vlast

    Nije Vucic kriv, mi smo g....,zato i zasluzno nazadujemo u svemu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija