Počela sa radom ePijaca Srbije

Elektronska pijaca Srbije počela je danas sa radom.
Svi zainteresovani građani mogu, uz jednostavnu registraciju, da preko ovog portala kupe voće, povrće, meso, sireve, mleko, jaja, med, kao i niz drugih tradicionalnih srpskih prehrambenih proizvoda, saopštilo je Ministarstvo poljoprivrede.
 
Poručena roba građanima može biti isporučena direktno od strane proizvođača, ali i pomoću brojnih kurirskih službi.
 
Za sve dodatne informacije može se posetiti portal ePijaca Srbije ili pozvati sledeći brojevi telefona za pomoć pri registraciji ili druge dodatne informacije: 060/011 5711, 064/818 8777, 063/380 173, 060/500 7100; 065/338 8017.
 
U poslednja 24 časa registrovano je više od 500 prodavaca koji nude robu.
 
"Narednih dana ePijaca će uvesti nove mogućnosti korišćenja o čemu će javnost biti obaveštena", navodi se u saopštenju.
 
Podsetimo da su se u pojedinim gradovima, gde su još od proglašenja vanrednog stanja sve pijace zatvorene, kao što je na primer Novi Sad, pijačari odnosno poljoprivredni proizvođači i drugi trgovci, organizovali preko Fejsbuka i sada u određenim grupama omogućavaju dostavu svojih proizvoda na kućnu adresu.
  • Aleksandar

    14.04.2020 13:15
    Ne kapiram kako ovo funkcioniše?
    Ja kao fizičko lice ne mogu da naručim ništa?

    Zar nije logično da kliknem, odaberem i naručim? Ali toga nema!
    Sajt bez smisla i poente...
  • Rada

    11.04.2020 16:21
    Osim Fejsbuka?
    Da li postoji način da proizvode naruči tj. kupi neko ko nema nalog na FB ili nema kompjuter? I, da li se može kupiti količina proizvoda koja se inače kupuje za nekoliko dana u jednom domaćinstvu? Vidim na jednom mestu da je minimalna količina kupovine nekoliko stotina kilograma nekog povrća – nije li ta online, ili ona e-pijaca, namenjena preprodavcima?
  • Ime

    11.04.2020 14:00
    Ime
    Odavno je to trebalo da se uradi.Udruže se više poljoprivednika-domaće,voće,povrće.Ustališ nabavku kod istih,upoznaš proizvođača objasniću šta ti treba,nemislim dotera ti na adresu..Samo nema cenovnik,nego moraš da zoveš svakog,i da pitaš..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija