Nakon sastanka sa Vučićem i Brnabić, Kon ipak ostaje na čelu tima protiv epidemije

U Predsedništvu Srbije završen je sastanak predsednika Aleksandra Vučića, premijerke Ane Brnabić i epidemiologa Predraga Kona, na kojem je dogovoreno da dr Kon nastavi da vodi tim epidemiologa i da se do kraja sa svojim timom izbori protiv pandemije Kovid-19 u Srbiji, saznaje Tanjug.
Nakon sastanka sa Vučićem i Brnabić, Kon ipak ostaje na čelu tima protiv epidemije
Foto: 021.rs
Doktor Kon obratiće se u tom svojstvu u 15 časova, na redovnoj pres konferenciji.
 
Kon je prethodno na svom fejsbuk profilu objavio da je vreme da se povuče i prepusti drugima da vode pandemiju, a na taj potez su ga, kako je naveo, naveli napadi na njega i Krizni štab, posebno nakon prodora virusa korona u Gerontološki centar u Nišu.
 
"Neprekidno pratim sve misleće ljude i kako se sav gnev umesto na situaciju i sam virus okrenuo prema meni i stručnom timu vreme je da se sklonim", napisao je Kon na Fejsbuku.
 
Kon je napisao da je po društvenim mrežama video da su glavni krivac za prodor virusa u Gerontološki centar u Nišu on i stručni tim.
 
"Koliko vidim po Fejsbuku glavni 'krivac' za prodor virusa u Gerontološki centar u Nišu sam ja i stručni tim. Vreme je da se zbog toga povučem i prepustim boljima da vode pandemiju. Bolje ne znam i ne umem. 'Ratove' neću da vodim ni protiv koga, osim protiv virusa. Neprekidno pratim sve misleće ljude i kako se sav gnev umesto na situaciju i sam virus okrenuo prema meni i stručnom timu vreme je da se sklonim. Privremeno isključenje... Sve najbolje", napisao je dr Kon, ali je u međuvremenu ovaj post obrisao.
 
 
 
Potom je u Predsedništvu Srbije potvrđeno da će predsednik Aleksandar Vučić "dati sve od sebe" i da će zamoliti Kona da nastavi da radi svoj posao u teškim vremenima.

Komentari 185

  • karadjordje

    15.04.2020 16:33
    crni djordje
    jos jedo i jadno glumatanje. covek od karaktera prvo dobro razmisli pa onda donese neku odluku. ostavka je licni cin i nikakav razgovor oko toga nema . ovo mi lici na ono ''ja cu da podnesem ostavku a ti mi kao ne daj''
  • BELENYI

    15.04.2020 14:55
    OOOOOOOO
    Ovo je onaj klasičan sistem "vruće - hladno" !

    Inače impresioniran sam upornošću i žilavošću BOTOVA ! SVAKA VAM ČAST ! BOTUJTE DO MILE VOLJE !
  • Sesil

    15.04.2020 08:29
    Ha
    Sprdačina od ostavke i od povlačenja iste. Jadni mi!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija