Vučić: Starijima od 65 godina biće dozvoljeno da se prošetaju tri puta nedeljno

Starijima od 65 godina će od naredne sedmice biti dozvoljeno da tri puta nedeljno izađu u šetnju, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.
Vučić: Starijima od 65 godina biće dozvoljeno da se prošetaju tri puta nedeljno
Foto: Pixabay
Kako je naveo u Dnevniku RTS-a, nova mera realizovala bi se tako da penzioneri imaju pola sata vremena da tri dana, koja za sada nisu definisana, prošetaju najdalje 300 metara od svojih domova.
 
"Penzioneri, naravno, posle mesec dana boravka u stanovima i kućama samo gube strpljenje i teško im je. Naći ćemo način da izađu tri puta nedeljno, da izdvojimo tri dana za penzionere, ali u okviru policijskog sata jer ne smeju da budu u kontaktu sa drugima. Moraćemo i tu da ih zaštitimo", rekao je Vučić.
 
Kako je dodao, onima koji nemaju maske, iste će biti obezbeđene.
  • Deda

    15.04.2020 12:32
    ...
    Čim više vest nije na prvoj strani, nema minusa. :-) Odoše na sledeći zadatak. Treba primeniti pravilo za ovakve vesti: zeleno je crveno, a crveno zeleno.

  • Ništa od toga

    15.04.2020 10:33
    @Tom Sojer
    Nažalost, to se neće desiti.
    Ko god da nam sledeći zasedne za vrat, rado će ih primiti u svoje redove, kao i svako svaki put do sada. Primiće ih radi brojnosti i radi toga što su to već "iskusni i prekaljeni" podrepni uvlakači, provereni beskičmenjaci, a takvi svakoj vlasti idu niz dlaku.
    Svaka vlast voli hvalospeve, ma koliko lažni bili, nema veze, ionako su i sami lažni.
    Laž se laži raduje.
  • Wind of Change

    15.04.2020 10:19
    Borosan ili java
    @Stav

    Da li je Vaš cenjeni nick anagram za Sveti Aleksandar Vučić?
    Izvinjavam se svim penzionerima koji nikad u životu nisu glasali za SNS, SPS, SVM i družinu!
    Želeo sam istaći "Godot-ovsku" situaciju u Srbiji i uigranost tima AV koji stoji iza svih manipulacija građanstva. Ako neko zna efikasan metod osvešćivanja trenutno ucenjenih glasača (kojih ima među zaposlenima u javnim preduzećima, penzionerima) i reset političke i društvene sumorne svakodnevice, neka počne primenjivati.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.