Vladika SPC zaražen virusom korona

Vladika Srpske pravoslavne crkve, vikar patrijarha Irineja, zaražen je virusom korona, potvrđeno je Tanjugu u krugovima SPC.
Vladika SPC zaražen virusom korona
Foto: 021.rs
Prema saznanjima Tanjuga, patrijarh Irinej je testiran na Covid-19 i njegov nalaz je negativan.
 
Vladika je prema navodima pojedinih medija hospitalizovan u Zemunskoj bolnici, a prethodnog dana, kako se navodi, u Hramu Svetog Save testirano je više od dvadeset ljudi koji su zaposleni pri Hramu.
 
Patrijarhov vikar je navodno imao sve simptome virusa i sam se javio nadležnima.
 
Vladika je u nedelju u Hramu Svetog Save služio vaskršnju liturgiju kojoj je prisustvao manji broj vernika koji su se tog dana i pričestili.
 
Podsetimo da je i pored policijskog časa i toga što je u vanrednom stanju zabranjeno okupljanje više od dvoje ljudi, jedan broj vernika u nedelju prisustvovao službi u crkvi u Petrovaradinu. Više o tome OVDE.

Komentari 114

  • Dr, mr, pr

    24.04.2020 00:14
    @Komifo23.04.2020 • 17:56
    Desna ruka ili leva ruka? U svakom slučaju, ono što se podrazumeva kod seksualne apstinencije.
    Ako te plaćaju za posao koji "obavljaš jednom rukom", to i dalje ne znači da se baviš nečim bitnim i da nisi isfrustriran. I to, na više nivoa.
    Sažaljevam slučaj.
    Ako bi mogao kod psihioanalitičara da ti tačno razjasni u kojoj si fazi - falusnoj, latentnoj, genitalnoj umesto što smaraš po Radio 021, pa po lekić!
  • Meni

    23.04.2020 20:12
    Kao
    Obicnom gradaninu je poznat izraz za taj vjerski obred po pravoslavnom obicaju "PRICEST"...A vi ostali koji nepostivate vjerske obicaje i tradiciju....sto se mene licno tice..."Mozete LIZATI sta god ..koliko god i kome god..vas demokratski izbor"......prijatno!!!
  • Komifo

    23.04.2020 18:44
    @Uvoz
    E konačno se u nečem složismo - dobrotvorni rad nije nakodnađivanje, zato tvojim bahatim lopovima u mantijama i ne vredi ništa.

    @Joni
    Čudo kako o mJešovitim brakovima pričate vi koji ste jaki samo uz migrante iz najgorih balkanskih zabiti čije zločince slavite.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija