Kisić Tepavčević: Ovih 10 gradova imaju najveći broj zaraženih virusom korona u Srbiji

Članica kriznog štaba Vlade i zamenica direktora Instituta "Batut" dr Darija Kisić Tepavčević rekla je da je Beograd grad sa najvećim brojem zaraženih virusom korona u Srbiji od početka epidemije.
Kisić Tepavčević: Ovih 10 gradova imaju najveći broj zaraženih virusom korona u Srbiji
Foto: FoNet
Ona je navela 10 gradova u Srbiji u kojima je broj zaraženih najveći, pa je tako ukupno 2.122 pacijenta u Beogradu, što je 27,38 odsto od ukupnog udela zaraženih.
 
"Na drugom mestu je Niš sa 1.179 slučajeva, što čini 15.34 odsto. Sledi Ćuprija sa tri odsto", navela je Kisić.
 
Udeo manji od tri odsto imaju Leskovac, Kruševac, Valjevo, Aleksinac, Paraćin, Jagodina i Bor.
 
"Retko gde u našoj zemlji nije dokazano prisustvo virusa i ako gledamo ukupan broj slučajeva u odnosu na broj stanovnika, procenat zaraženih u odnosu na celo stanovništvo je 0,12 odsto", navela je Kisić Tepavčević.
  • Djokic Djoka

    29.04.2020 14:21
    Trazitii nezavisnost Vojvodine
    Propali sno nacisto sa ovim rezimskim strucnjacima i balerinama.
    Iz Beograda nam samo mogu doci nesrece i zlo.
  • Bljuc

    29.04.2020 05:13
    Glupost je neuništiva
    Što su neki ovde zluradi i koriste datu situaciju da politizuju i vojvođanere po nekom glupom običaju i broje "pametne" na osnovu broja zaraženih?
    Pa, zvanično, Vojvodina i jeste pokrajina i to vlasti u Beogradu priznaju.
    Ali svi što zlurado pametuju, nemojte samo da tražite stručno mišljenje i usluge lekara u Beogradu kada vam je potrebna operacija tumora mozga i svega ostalog što se ne radi u Novom Sadu, a nemojte ni za Beograd kad tražite invalidsku penziju, nego vi lepo to tražite u Novom Sadu.
    Dobićete, cvrc!
  • Vojvođanin

    28.04.2020 17:17
    Vojvodina i Srem se dobro drže što se tiče corone.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.