Još desetoro zaposlenih u Juri zaraženo virusom korona

Pozitivan test na koronavirus potvrđen je kod još 10 radnika fabrike "Jura" u Leskovcu, čime se broj potvđenih slučajeva kod radnika te fabrike povećao na 31.
Još desetoro zaposlenih u Juri zaraženo virusom korona
Foto: Pixabay
Direktor Opšte bolnice u tom gradu Nebojša Dimitrijević potvrdio je danas agenciji Beta da se u toj bolnici leči 142 pacijenta, a da je do 7. maja ukupan broj obolelih iz korejske fabrike "Jura" bio je 35, a od tada nije bilo novih informacija, osim iz kovid bolnice.
 
Dimitrijević je ocenio da je do naglog skoka broja radnika "Jure", koji se leče u kovid bolnici došlo zbog masovnog testiranja koje je počelo juče.
 
Radnici "Jure" se u grupama od po 200 testiraju u kovid ambulanti.
 
Takve mere preporučio je Zavod za javno zdravlje u Leskovcu.
  • nennad

    20.05.2020 22:41
    Jura
    Ako se hapsi vlasnica privatnog doma za stara lica, da ne ulazimo u razloge, zašto ti Korejanci ne budu malo uhapšeni? Prave cirkus od naših ljudi od kada su došli ovde. I koje mere su preduzeli? Nikakve mere. Takve cicije i jajare, koje na svemu štede, nam i ne trebaju u Srbiji.
  • Dr

    10.05.2020 00:15
    kontrola
    Ček ček...Zar nije svojevremeno bila vest da li Inspekcija ili ko već, nije uočio nepravilnosti po bezbednost radnika u Juri .E sada lepo,dobrog advokata pa kolektivna tužba ne JurI već DRŽAVI,uz krivičnu prijavu za ugrožavanje života i širenja opasnosti po zdravlje.
  • Lala

    09.05.2020 20:17
    Da je svesti svi otkaze .Pa nek im Vucko plete zice dobili subvencije od drzave a nisu kadri da im plate minimalac koje im je ova drzava dala al samo strahovlada.Dok se narod kolektivno ne otrgne od straha i skine bagru bice ovako .I nezalim ih kad nemaju petlju da okrenu ledja neg bolje i od korone neg 30hiljada crcce gladni al kako kaze Vule e sad ne zalim.Kad sami odlucite o svojoj sudbini i kazete e sad dosta dotle je tako i nece biti dr rezultat dok vi sami ne prokenite neato nece vam kolac ispasti dobar ako ne menjate neato u receptu nego cete ko konji ne uspeva a vi svaki put isto pa menjajte sta se bojiite

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.