Radikali predlažu zabranu finansiranja "NVO koje se bave antisrpskom politikom"

Srpska radikalna stranka predlaže Zakon o zabrani državnog finansiranja nevladinih organizacija za koje se, kako su naveli, iz republičkog budžeta svake godine izdvaja više od 10 milijardi dinara.
Zamenik predsednika SRS Aleksandar Šešelj izjavio je da građani ne treba da plaćaju "NVO koje se otvoreno bave antisrpskom politikom i subverzivnim delovanjem".
 
"Predlažemo da se ne finansiraju NVO koje se bave promocijom nezavisnog Kosova, onih koje Srbe proglašavaju genocidnim narodom, koje skrnave spomenik Patrijarhu Pavlu, koje vređaju srpsku kulturu, srpsku istoriju i srpsku tradiciju", izjavio je Šešelj.
  • Jovo

    24.05.2020 00:30
    Šteta upropastiše mladog čoveka a mogao je biti uspešan privrednik recimo kamiondžija.
  • Mladi

    23.05.2020 22:09
    Seselj
    Je bas ok....ima moj glas....A vi kriticari...slobodno glasajte za Čanka Čedu i ostale Nato demokrate.....Seselj po meni moze da vozi i 3 đipa...jer je u oci sasuo sve Nato okupatorima u Hagu....za razliku od vas kako vetar duva..a bogumi nekima ovde i vjetar puše do Zemuna...zato i trtate od mladog Seselja.....
  • Milisav iz Futoga

    23.05.2020 21:05
    Vidi, vidi, setili se Vadikali nevladinih organizacija, kao da su one tu od juče. Bolje da objasne odakle pare debelom za skupocenog džipa, a naročito da objasne kako se lepo živi od politike!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.