Od sutra isplata po 100 evra za sve koji su se prijavili

Isplata novčane pomoći u iznosu od 100 evra u dinarskoj protivvrednosti za sve građane koji su se prijavili telefonom ili preko sajta idp.trezor.gov.rs počinje sutra.
Od sutra isplata po 100 evra za sve koji su se prijavili
Foto: Pixabay
Dnevno će se uplaćivati novac na račune oko pola miliona građana, pa se očekuje da će do 1. ili 2. juna biti završene sve isplate za one koji su se prijavili za pomoć.
 
Rok za prijavu je 5. jun, a onima koji se budu prijavili poslednjeg dana novac će biti isplaćen do 7. juna.
 
Ministar finansija Siniša Mali objavio je da se četiri miliona građana Srbije prijavilo za ovu pomoć, zaključno sa jučerašnjim danom.
 
Prvo je isplata ove pomoći počela za penzionere 15. maja, a za oko 160.000 korisnika socijalne pomoći 21. maja.
 
Vlada Srbije usvojila je 24. aprila uredbu o isplati 100 evra svim punoletnim državljanima naše zemlje sa prebivalištem u Srbiji i važećom ličnom kartom.
  • Realan

    25.05.2020 18:44
    Haos
    Veki, pa vidi zašto ne valja, eo da ti ja objasnim od 25 god jer vidim da ti ne razumeš. Za vreme korone ste samo VI penzioneri dobijali pomoć u vidu novca i prehrambrnih proizvoda, VI koji jedini i smak sveta da bude dobijaćete svoje penzije, naravno opet kažem zasluženo zarađene, znači vi pored svojih redovnih penzija ste dobiili pomoć od 6000 dinara, ptehrambene proizvode a mi mladi što smo dobijali otkaze, za vreme korone nema veze ali ipak ste VI budućnost Srbije i vama treba pomoći, odnosno vi ste Budućnost Vučića, a ne mi mladi, mi mladi ćemo umreti za 5, 10 godina šta ima ko od nas ... Legalno vas kupovao jer dovoljni mu je VAS 1.700.000 da ponovo bude presednik a vi mladi, životarite kako znate ...
  • Veki

    24.05.2020 23:58
    za Radio 021
    Penzionerka sam, dobila 100e, javili porukom na mob iz Postanske stedionice, dobila uz to 6.000 dinara socijale, posto imam penziju manju od 30.000 dinara i dobila od grada dva paketa prehrambenih proizvoda koje su doneli vredni volonteri!!!*
    Tako da ne razumem ove ovde sto stalno nesto filozofiraju.. e niko ne brine o nama,.. e neznaju kako da se prijave, da li i treba da se prijave ittd....
  • Krle

    24.05.2020 22:30
    U ovom rezervatu je dovoljno da ti neko da 100e pa da zaboravis na kriminal Jovanjicu, Krusik, Babiceva naplatna rampa, tetku iz Kanade, stan u Londonu,... zato smo uvek lose prolazili, zato nam je crna buducnost zagarantovana... Izumrecemo vrlo brzo kao narod, a ovi zapadnjaci ce da nam se smeju i zadovoljno trljaju ruke znajuci da se kroz koju deceniju srpskom narodu blizi bioloski kraj.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Jak vetar otežava vožnju širom Srbije

Auto-moto savez Srbije (AMSS) upozorio je da će jak vetar u Srbiji danas otežavati vožnju, zbog čega su na vozače apelovali da voze sporije i pažljivije pretiču.