UNS: Policija da utvrdi ko je uznemiravao novinara N1

Udruženje novinara Srbije (UNS) pozvalo je danas policiju da utvrdi ko je uznemiravao novinara televizije N1 Dušana Mlađenovića, a od tužilaštva zatražilo da pokrene postupak protiv te osobe.
UNS: Policija da utvrdi ko je uznemiravao novinara N1
Foto: Pixabay
Kako se navodi u saopštenju UNS, Mlađenoviću je danas nepoznata osoba na ulici rekla da radi za "izdajničku televiziju" i da je "prodana duša".
 
Mlađenović je za UNS rekao da je danas, dok je prolazio ulicom sa detetom, stariji čovek izašao iz zgrade i rekao da mu je nešto ispalo, zbog čega se on okrenuo.
 
"Rekao mi je da mi je ispalo Đilasovih 100 evra, a zatim me pitao kako me nije sramota da radim u izdajničkom mediju, da li sam Šiptar ili balija, da smo prodane duše i da treba da me je sramota", rekao je Mlađenović i dodao da mu se taj čovek istim rečima na ulici obratio i pre dva meseca.
 
On je dodao da je svoje urednike obavestio o tom incidentu.
 
Udruženje je istaklo da je neprihvatljivo uznemiravanje novinara i da ono za posledicu može imati ugrožavanje njihove bezbednosti.
  • Osoba M

    27.05.2020 06:54
    Problem je sto ovo mozda uopste nije neki stranacki svodnik, vec mozda samo naivna budala koja ne konzumira nista sem rts, pink i hepi koktela mrznje prema neistomisljenicima, gde se besramno plasiraju ovakve poruke..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija