Sto evra do sada dobilo 1,5 miliona građana

Za prijavu za jednokratnu pomoć od 100 evra ostalo je još deset dana, dok će svima novac biti isplaćen u roku od najviše 11 dana.
Sto evra do sada dobilo 1,5 miliona građana
Foto: Pixabay
Do jutros u 8 časova za novčanu pomoć se prijavilo 4.149.500 građana, potvrdili su za "Blic" u Ministarstvu finansija.
 
Danas se nastavlja isplata novca onima koji su se prijavili onlajn ili telefonski. Novac je dobilo oko 1,5 miliona građana.
 
Poslednji dan kada će država uvažiti prijavu je 5. jun, a onima koji se prijave tog poslednjeg dana, novac će biti isplaćen najkasnije do 7. juna.
 
Redosled isplate ne zavisi od dana kada ste podneli prijavu za novčanu pomoć, već od toga u kojoj banci ste prijavili račun.
 
Takođe, građani koji na dan 24. aprila ove godine nisu imali važeću ličnu kartu ne ispunjavaju uslove da se prijave za 100 evra i to je razlog zašto se nekima poslednjih dana prilikom prijave pojavljuje natpis da su ukucali nepostojeće podatke.
  • K

    29.05.2020 08:45
    K
    Dobićeš sto evra ako ti neuzmu lihvarska gamad izvršitelji. Ja sam mislio da je to pomoć jednokratna za svakog građanina i niko nema prava da otima tu pomoć. Ali od toga nema ništa ovi nemaju ne milosti nego nisu ljudi već zveri. Ako vučiću neko dođe glave to su izvršitelji koje je on aktivirao.
  • Pera

    28.05.2020 15:53
    Sns bil klinton
    Uhapsiti diktatora
  • @Gramzi - Bagins

    28.05.2020 15:49
    A nije ti palo na pamet da ponovo podneses zahtev?

    Naravno pod uslovom da je istina da te nema a ne da si omasio neku cifru u jmbg/lk

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.