BiH otvorila granice za državljane Srbije

Bosna i Hercegovina donela je odluku da otvori granične prelaze za državljane Srbije, rekla je danas ministarka spoljnih poslova BiH Bisera Turković.
BiH otvorila granice za državljane Srbije
Foto: 021.rs
Ona je, u telefonskom razgovoru, o tome obavestila ministra spoljnih poslova Srbije Ivicu Dačića, saopštio je MIP Srbije.
 
Ministri Turković i Dačić su podvukli neophodnost skore normalizacije graničnih režima u čitavom regionu, kako bi bio obezbeđen nesmetan protok ljudi.
 
Prilika za razgovore o daljim mogućnostima saradnje mogla bi biti poseta ministarke Turković Srbiji, za koju je ministar Dačić uputio poziv tokom današnjeg razgovora, kaže se u saopštenju.
  • Ja

    30.05.2020 11:14
    :)
    Pozdrav iz Cro :)
    Pošto mediji neprecizno iznose info.vezano za ulazak u Cro,evo vam info iz prve ruke.prelaz Ilok.u četvrtak sam prešao granicu sa cro l.kartom.bez ikakvih problema,pitanja i podpitanja.za par min.sa srb.pasošem još uvek se ne može.navodno će moći od ponedeljka.nema na čemu :)
  • Del Potro

    30.05.2020 11:06
    Aj sad lagano svako svome

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija