Dva mladića iz Srbije poginula kod Tivta, kolima naleteli na gradilište kružnog toka

Dva mladića iz Srbije poginula su sinoć u saobraćajnoj nesreći na Jadranskoj magistrali u mestu Kukuljina kod Tivta.
Dva mladića iz Srbije poginula kod Tivta, kolima naleteli na gradilište kružnog toka
Foto: Pixabay
Automobil "pežo 307" srpskih registarskih tablica, krećući se magistralom iz pravca Budve, naišao je u Kukuljini na gradilište kružnog toka, udario u deo betonskih blokova kojim se formiraju pešačka ostrva, a od siline udara oba mladića koja su bila u automobilu ispala su iz vozila, prenose podgoričke Vijesti.
 
List navodi da je 20-ogodišnji M.S. iz Vladičinog Hana podlegao povredama na licu mesta, dok je drugi mladić - K.D. (25) iz Surdulice preminuo na putu do bolnice.
 
Iz tivatske policije jutros je saopšteno da za sada nije poznato ko je od njih dvojice bio za volanom "pežoa".
 
Poginuli mladići imali su radne dozvole, na osnovu kojih su i boravili u Crnoj Gori.
 
"Vijesti" navode da će veštačenje pokazati koliko je na ovu tragediju uticala brzina kojom se kretao automobil, kao i relativno loša privremena saobraćajna signalizacija kojom su radovi obeleženi.
 
List piše i da je gradnja kružnog toka u Kukuljini započeta još 5. decembra prošle godine sa ugovorenim rokom za završetak radova od 65 dana, ali posao do danas nije čak ni polovično završen.
  • Marko

    30.05.2020 16:44
    Kako
    A otkud momci iz Srbije kod Tivta, kada je granica zatvorena?!
  • Laloš

    30.05.2020 11:46
    Vezujte se ljudi!
  • :/

    30.05.2020 11:43
    -
    Pojas 0 - Smrt 1

    Nek' im je laka zemlja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.