Pretukao ženu za volanom zbog nesporazuma u saobraćaju

Policija u Jagodini uhapsila je D.K (39) iz tog grada zbog toga što je pretukao jednu ženu zbog nesporazuma u saobraćaju.
Pretukao ženu za volanom zbog nesporazuma u saobraćaju
Foto: Pixabay
On se sumnjiči da je više puta udario ženu koja je bila za volanom automobila, navodi se u saopštenju.
 
Žena je, s teškim telesnim povredama, prevezena u Opštu bolnicu u Jagodini, a osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu.
 
D.K se tereti za nanošenje teških telesnih povreda.
  • Stanoje

    02.06.2020 11:10
    Nama trebaju Nemački zakoni i Nemačka policija. Brzo bi se ti idijoti i kreteni smirili
  • Sun

    02.06.2020 09:57
    Novi Sad
    Bila sam prisutna na raskrsnici Njegoševe i Jovana Subotića kada je jedan vozač izašao iz svog auta, udarao nogom auto isped sebe, otvorio vrata vozača, uneo se u facu čoveku, psovao ga, ne znam da li ga je i udario, bio je vidno izvan sebe. Potom zalupio vrata i još par puta nogom udario u auto, seo u svoj i odjurio uz škripu...
  • Jana

    02.06.2020 09:20
    Stanje
    Pa toga ima svuda,
    Slično je moglo da mi se dogodi pre godinu dana na putu NS-BP, u vožnji, lik iz vozila iz mene (kombi) izisao je iz svog vozila na semaforu , i počeo da mi preti zato sto sam vozila u dozvoljenoj brzini, pa on nije mogao da luduje po cesti.Sreća da sam se snasla u krenula da zovem policiju, inace bih prosla kao ta zena.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Počinje popis belih roda u Srbiji

Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije saopštilo je danas da će od 22. aprila do 31. maja raditi prvi krug popisa belih roda u Srbiji, a u drugom krugu popisivaće rode od 17. juna do 15. jula.