Vaspitačica u vrtiću u Žitorađi pozitivna na Covid-19

U Predškolskoj ustanovi "Prva radost" u Žitorađi potvrđeno je da je jedna vaspitačica pozitivna na virus korona, a nakon što je za nju potvrđeno, testirani su i ostali zaposleni i utvrđeno je da su negativni na Covid-19.
Vaspitačica u vrtiću u Žitorađi pozitivna na Covid-19
Foto: 021
U toj Predškolskoj ustanovi zaposleno je 25, a trenutno boravi između 15 i 20 mališana dnevno sa isturenim odeljenjima u Držanovcu i Pejkovcu.
 
Direktor Predškolske ustanove Srđan Pilović kazao je da su preduzete sve mere prevencije, kako zaposlenih, tako i mališana.
 
Pilović je dodao da je odmah po saznanju da je vaspitačica pozitivna i rezultatima testova ostalih zaposlenih, urađena kompletna dezinfekcija svih prostorija predškolske ustanove, što su uradile nadležne službe licencirane za taj posao.
 
Mališani koji pohađaju predškolsko raspoređeni su u manjim grupama od dva do tri polaznika, ispričao je Pilović.
 
Do sada je potvrđeno da je virus korona ušao i u prokupačku Predškolsku ustanovu "Neven", gde je takođe jedna vaspitačica bila pozitivna, kao i u Predškolsku ustanovu u Aleksincu i u vrtić u Vlasotincima.
  • 9

    11.06.2020 14:54
    I mi konja i
    kobilu za trku imamo. Na sreću u BG.
    Znamo i neke koji su takođe iz Žitorađe i ponašaju
    se kao prave folk vaspitačice, a meštanin kao
    "folks"vaspitač jedino im se virus zove
    nepristojnost i bahatost ,a leka zasigurno nema.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija