Krivična prijava protiv muškarca koji je pretukao dva vozača autobusa u Beogradu

Policija je podnela krivičnu prijavu protiv 26-ogodišnjeg muškarca za kojeg se sumnja da je u četvrtak u Beogradu pretukao dva vozača autobusa.
Krivična prijava protiv muškarca koji je pretukao dva vozača autobusa u Beogradu
Foto: 021.rs
Mladić je u večernjim časovima na jednoj autobuskoj okretnici u Beogradu, više puta pesnicama udario 48-ogodišnjeg vozača autobusa u predelu glave.
 
Potom je prišao 52-ogodišnjem vozaču drugog autobusa i naneo mu više udaraca, saopštio je MUP.
  • Stanoje

    19.06.2020 20:50
    @Neven Milanov

    Potpuno se slažem sa tobom. Srbija i njen pravosudni sistem su okosnica kriminala na Balkanu. Pogledajte listu za izbore SNS-a, koliko kandidata ima mutnu prošlost a bogami dosta i sadašnjost. A šta radi javno tužilaštvo i pravosudje? NIŠTA. Slušaju vrh SNS-a i čuvaju svoje stolice.
  • Neven Milanov

    19.06.2020 18:44
    Zadarska ulica 3
    Iz vlastitog iskustva to vam sad ide ovako: Nemoralni advokati koji su dali zakletvu da ce postovati zakone i moralno eticni pristup odbrani zajedno sa optuzenim pocnu da lazu da sakrivaju istinu dovode svesno lazne svedoke na sud koji lazu ko pseta pokvarena i ismijavaju sistem pravosudja ali nije tu sve gotovo onda advokati otakzuju dolaske ili izmisle doktorske potvrde koje opet pokvareni doktori za pare naravno izdaju nije tu kraj onda u dogovoru sa tuziocima sve skupa se razvlaci da zastara. U medjuvremenu vam je advokat vec izvukao 300.000 dinara za svoje troskove. I kad dobijete tuzbu i njega osude tek onda vam ide jos 200.000 dinara za razne vestake i parnicne postupke koje namerno razvlace jedni te isti pokvareni advokati i sudski radnici u dilu. Naravno nemojte biti naivni da nije tako. Ne treba vam advokat ako ste posteni. Da o izvrsiteljima ne govorimo koji su to paraziti na racun ovog sistema. Idemo dalje? Pa nije kraj. I dalje vas taj optuzeni maltretira i psihicki zajebava dok vam ne pukne film odete na najlon kupite pljugu i upucate olos u glavu. I onda se pitaju sta se to desava otkud toliko nasilja u Srbiji. Zahvalite se pravosudnom sistemu. Amen.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija