Na Kosovu ukupno 39 preminulih od virusa korona

Klinika za infektivne bolesti u Prištini saopštila je da je danas preminuo muškarac iz opštine Vučitrn zaražen korona virusom i on je 39. žrtva kovida-19 na Kosovu.
Na Kosovu ukupno 39 preminulih od virusa korona
Foto: Pixabay
Pacijent je u ambulantu Klinike za infektivne bolesti primljen bez svesti i bez znakova života, navodi se u saopštenju.
 
Na Klinici za infekitvne bolesti hospitalizovana su 104 pacijenta, na terapiji kiseonikom se nalazi 51 pacijent, dok se šest slučajeva leči na odeljenju intenzivne nege, od kojih je pet u kritičnom stanju.
 
Na Kosovu je od početka epidemije registrovano 2.216 slučajeva infekcije kovid-19, od kojih je 1.069 izlečeno, a 39 preminulo, navodi Kosovo onlajn.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Vučić: Važno je da Vlada bude srpska

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je tokom obilaska radova na Nacionalnom stadionu u Surčinu sastav nove Vlade koju je predložio mandatar Miloš Vučević.