U Crnu Goru iz Srbije i dalje ne može bez mere samoizolacije, skraćen spisak "nepoželjnih" zemalja

Srbija se i dalje ne nalazi među državama iz kojih putnici mogu da dođu u Crnu Goru bez ograničenja kretanja i primena mera testiranja i samoizolacije.
U Crnu Goru iz Srbije i dalje ne može bez mere samoizolacije, skraćen spisak "nepoželjnih" zemalja
Foto: Pixabay
Institut za javno zdravlje Crne Gore analizirao je dostupne epidemioloških podataka i spram njih sproveo ažuriranje liste država iz kojih dolazak u Crnu Goru ne predstavlja predmet posebnih ograničenja i javno-zdravstvenih mera.
 
Lista koju je Institut sastavio važeća je od 29. juna do 5. jula u ponoć.
 
Države iz kojih je moguć dolazak bez ograničenja kretanja u vezi sa COVID-19 su: Alžir, Angola, Andora, Australija, Austrija, Bahami, Barbados, Brunej, Bugarska, Češka, Danska, Estonija, Fidži, Filipini, Finska, Grčka, Grenland...
 
Države iz kojih je moguć dolazak uz negativne rezultate PCR testa i Elisa testa na kovid su: Albanija, Bosna i Hercegovina, Kosovo, Turska, Izrael, Poljska, Rumunija, Italija i Ukrajina.
 
Iz svih ostalih država, uključujući Srbiju, određuju se mere samoizolacije ili karantina.
  • Marko

    28.06.2020 12:38
    Molim vas
    Pustite granice,ne mogu bez vaseg mora! Deca mi placu,nece u Italiju ni u Spaniju ni u Grcku,samo hoce kod vas u CG. Predlagao sam im i Nicu ali oni ni da cuju...samo kazu...Vodi nas tajo u Crnu Goru.
  • Inspektor Višekruna

    28.06.2020 10:43
    Ha-ha-ha
    jednom u Budvu nije gužva pa ne možemo tamo!
  • Bjeli

    28.06.2020 07:57
    Zasto "I dalje"? Pa zar nemamo tri puta vise zarazenih sada nego onda kada su rekli da imamo previse? Msm da Srbiju i ne razmatraju, iako im odavde bude 90% tirista...
    Druga je stvar da zbog protesta i mogucih nemira i incidenata srbe iz Srbije nece da puste u zemlju, a korona im dobro dodje...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.