Đorđević: Testirao sam se na virus korona, rezultati negativni

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević izjavio je u Kruševcu da se u petak testirao na virus korona i da su rezultati negativni.
Đorđević: Testirao sam se na virus korona, rezultati negativni
Foto: 021.rs
"Bitno je da i dalje šaljemo apel ka svima da slušaju struku i Ministarstvo zdravlja, vrlo je bitno da se pridržavamo svih mera, da držimo distancu jer je to jedini način da pobedimo ovu bolest", poručio je Đorđević.
 
Izjavio je da sutra zaseda krizni štab i da veruje da će na osnovu svih parametara koje ima, štab doneti adekvatne mere, da se zaštite građani Srbije.
 
On je kao izaslanik predsednika Srbije predvodio državnu ceremoniju polaganja venaca i odavanja počasti povodom obeležavanja 631-godišnjice Boja na Kosovu.
 
On je rekao da polaganjem venca kod Spomenika kosovskim junacima u centru Kruševca odajemo počast i podsećamo se na slavne dane i sve što je srpski narod prošao za ovu 631 godinu.
  • Hans

    28.06.2020 16:14
    Uopšte ne sumnjam da ste se testirali.Svakih par dana se testirate, u to sam siguran a za boraniju nema testova ni mesta u bolnicama
  • Penzioner

    28.06.2020 16:00
    Samo nije u stanju da položi venac na Kosovu ali kome je to bitno! Mogao je to da uradi i u Petrovaradinu....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.