Muamer Zukorlić ima virus korona, na kućnom je lečenju

Predsednik Stranke pravde i pomirenja i narodni poslanik Muamer Zukorlić pozitivan je na virus korona.
On je informaciju objavio na svom fejsbuk profilu i dodao da je na kućnom lečenju.
 
"Nekoliko dana sam imao kompleksnu kliničku sliku, a sada sam hvala Bogu bolje. Verujem da je najteže već prošlo. Zabrinut sam zbog stanja u Sandžaku, a posebno u Novom Pazaru i Tutinu gde je došlo do kolapsa u zdravstvenom sistemu i kriznom menadžmentu nadležnih. Dajem punu podršku malobrojnom medicinskom osoblju na herojskoj borbi za živote ljudi u izuzetno teškim okolnostima. Puna podrška obolelim građanima i njihovim porodicama", napisao je Zukorlić.
  • VladaN

    29.06.2020 16:45
    Posle njegove izjave...
    ... u Skupštini, ala” ko će koga pre”, baš me zabole za ovog lika koga jedino interesuje kako da napuni svoje “ seljačke” džepove.
  • pera

    29.06.2020 15:38
    laze 100%

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.