Lončar: Bolnica u Novom Pazaru ima najviše opreme od svih bolnica u Srbiji

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar kaže da će cela Opšta bolnica u Novom Pazaru od danas postati kovid bolnica, da ima dovoljno opreme za narednih nekoliko nedelja, te da će danas u taj grad stići 14 lekara i medicinskih tehničara iz Kragujevca koji će pomoći u borbi protiv korona virusa.
"Odgovorno tvrdim da bolnica u Novom Pazaru ima najviše opreme od svih bolnica u Srbiji, to je jedina istina", rekao je Lončar.
 
On je apelovao na sve građane da "ne šire paniku i dezinformacije i da, bez provere, ne prihvataju zdravo za gotovo vesti koje se šire po društvenim mrežama".
 
"Premijerka i ja smo se juče uverili da opreme u Novom Pazaru ima dovoljno ne samo za narednih par dana, već narednih nedelja. Infomracije koje se pojavljuju na društvenim mrežama nisu validne informacije koje treba prihvatiti zdravo za gotovo i pustiti to kao vest", rekao je Lončar.
 
Ministar je rekao da u Novom Pazaru već ima medicinskih radnika iz unutrašnjosti, a da će danas oko 15 sati tamo stići i devet lekara i pet medicinskih sestara i tehničara iz Kragujevca. Od danas će cela bolnica u Novom Pazaru biti kovid bolnica, a ostali pacijenti će biti raspoređeni na druga mesta.
  • Krk u brk

    01.07.2020 13:41
    Ovaj Loncar laze li laze ...

    A snimaka iz Novog Pazara koji dematuju njegove lazi koliko hoces.
  • Cuj loncar

    01.07.2020 13:26
    Posto limeni lonci?
  • ma

    01.07.2020 12:40
    ...
    Koliko znam, skupština je raspuštena 3.juna, samim tim nit je ovaj ministar, nit je ovo premijer!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.