Do sada zaraženo 240 studenata u Beogradu, neki u bolnicama

Epidemiolog Predrag Kon izjavio je da je do sada u Beogradu korona virusom zaraženo 240 studenata.
Do sada zaraženo 240 studenata u Beogradu, neki u bolnicama
Foto: Pixabay
Kon je za televiziju Prva rekao da su oni smešteni u izolaciju u svojim ili iznajmljenim stanovima, kao i da su određeni studentski domovi određeni za te namene.
 
Kon je rekao da i među studentima ima onih sa težom kliničkom slikom, koji su hospitalizovani.
 
Prema podacima beogradskog Zavoda za zdravstvenu zaštitu studenata u ponedeljak je na korona virus bilo pozitivno 210 studenata.
  • Dragan

    02.07.2020 05:02
    D
    Šta fali,važno da je prvi čarter odleteo za Grčku.
  • dare

    01.07.2020 22:26
    Greska
    Bila je greska sto su studentima dozvolili vec od 15. maja da dolaze na ispite. Sad su se svi izmesali i nastao je haos. Niko ne bi propao da su rekli studentima da dodju mesec dana kasnije na ispite

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Počinje popis belih roda u Srbiji

Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije saopštilo je danas da će od 22. aprila do 31. maja raditi prvi krug popisa belih roda u Srbiji, a u drugom krugu popisivaće rode od 17. juna do 15. jula.