FOTO: Na granici ponovo pokušaj šverca droge u teglama nutele

Carinici su pre manje od nedelju dana zamotuljke marihuane pronašli sakrivene u nuteli, a gotovo identičan pokušaj krijumčarenja se na graničnom prelazu Gradina ponovio i danas.
Naime, u teglama nutele otkriveno je više od 170 grama marihuane i gotovo 80 grama hašiša.
 
Prekršaj je otkriven kada je na izlazu iz zemlje za kontrolu pristigao "mercedes" nemačkih registarskih oznaka, kojim je sam putovao 50-godišnji nemački državljanin turskog porekla.
 
 
Bez obzira što je putnik tvrdio da nema ništa za prijavljivanje, carinici su u saradnji sa policijom ipak odlučili da detaljno pregledaju njegov prtljag.
 
U torbi sa hranom koja se nalazila među ostalim torbama i koferima u prtljažniku bile su i četiri tegle "nutele".
 
Carinik je prilikom pregleda uočio da su aluminijumske folije, kojima se tegle hermetički zatvaraju, ispod sva četiri poklopca otvarane, iako je delovalo da su do vrha pune. To je bio sasvim dovoljan razlog da se sadržaj popularnog krema malo detaljnije proveri, zahvaljujući čemu je droga i otkrivena.
  • Mastodont

    04.07.2020 16:55
    I šta je bilo dalje, koju su drogu našli sakrivenu ispod kanabisa? Uvek ovakve vesti objavite napola.
  • 123

    03.07.2020 22:55
    Ma u zatvor zbog marihuane a i zbog upropascavanja nutele ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija