FOTO: Pokušali da prošvercuju kokain u zelenoj salati

Carinici su u saradnji sa policijom jutros oko devet sati na prelazu Gradina otkrili paketiće kokaina sakrivene u glavici zelene salate.
Neobičan prekršaj je otkriven kada je za detaljan pregled na izlazu iz zemlje izdvojen "mercedes" nemačkih registarskih oznaka, kojim je ka svojoj zemlji putovao bračni par turskih državljana.
 
Na pitanje da li imaju nešto za prijavljivanje, oboje su rekli da sa sobom nose samo lični prtljag.
 
Prilikom detaljnog pregleda carinik je posebnu pažnju obratio na ručni frižider, jer je poznato da se među hranom često skrivaju neprijavljeni novac, zlato ili narkotici.
 
Ispostavilo se da je takva procena bila dobra, jer se među kutijama sa hranom nalazila i kesa sa glavicom zelene salate, među čijim listovima su bila sakrivena tri zamotuljka droge, koja je priručnom analizom odreagovala na kokain, kažu u Upravi carina.
 
  • Advokat

    03.07.2020 18:31
    Zavisi kako se gleda, mozda su svercovali zelenu salatu u kokainu. A?
  • Giga Moravac

    03.07.2020 17:33
    Ovo je za sopstvene potrebe :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija