FOTO: Devojčica primala infuziju na stolici ispred bolnice u Novom Pazaru, Lončar kaže da nema virus korona već astmu

Društvenim mrežama kruži fotografija devojčice iz Novog Pazara kako prima infuziju ispred dečijeg odeljenja.
Na fotografiji se vide medicinska sestra i još jedna ženska osoba, za koju se veruje da je majka deteta.
 
Koordinator Opšte bolnice u Novom Pazaru Mirsad Đerlek potvrdio je autentičnost fotografije.
 
 
On je najavio kazne za one koji su ostavili dete napolju, prenosi B92.
 
Lončar: Devojčica nema koronu, već astmu
 
Međutim, kako je novopazarski Sto plus radio danas preneo, moguće je da je fotografija na društevenim mrežama doživljena u sasvim pogrešnoj konotaciji. Prema navodima nekih od zaposlenih u bolnici, devojčica je fotografisana "tokom desetominutnog čekanja na transport" u drugu ustanovu.
 
Komentarišući slučaj devojčice u Novom Pazaru koja prima terapiju iza zgrade dečjeg odeljenja lokalne bolnice, ministar je rekao da devojčica "nema veze sa koronom" i apelovao da se "ne zloupotrebljavaju informacije".
 
"Molim sve medije i građane da znaju istinu, devojčica nema veze sa koronom, boluje od astme, primila je terapiju dok ne dođe do Kraljeva. Procenjeno je da je zbog nje najsigurnije da ne ulazi u bonicu kako bi se smanjio rizik da se zarazi koronom", rekao je Lončar za televiziju Pink.
  • Saki

    08.07.2020 00:01
    Saki
    Prvo sram vas bilo svija koi komentarisete I vodite glupe price. Hvala bogu da je pruzena pomoc devojcici I da je sve u redu. Od takvih kao sto ste vi nemate kulture I discipline vidi se po ulicama pune smeca a covjek je naj visi neprijatelj prirodi pa po izgledu I ljudima. Hvala bogu da svi nismo isti. Svaka cast medicinskom osoblju I zelim svima brz oporavak I nikad da se ne ponovi.
  • Pedja

    06.07.2020 11:40
    Mislim da se dete uplašilo najmodernije tehnologije koja izbija iz novopazarske bolnice pa u strahu da nešto ne isprlja nije htelo ni da ulazi. Ko zna kakav je horor unutra bio kad su dete ostavili napolju da sedi napolju okruženo otpadom i da čeka sanitetsko vozilo kao da je to autobus pa ga čeka na stanici da dođe, ako dođe. A možda je to dete politički aktivista pa pokušava da napakosti gospodinu premijeru.
  • NN

    06.07.2020 11:08
    Bašta
    Naše bolnice imaju bašte u kojima se pacijent oseca da je u kaficu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija