Preminuo bivši ministar pravde Zoran Stojković

Advokat Zoran Stojković, nekadašnji ministar pravde Srbije, preminuo je danas u Beogradu posle teške bolesti, objavile su Večernje novosti.
Stojković je bio ministar pravde u Vladi Vojislava Koštunice, u periodu od 2004. do 2007. godine i jedan od osnivača Demokratske stranke Srbije.
 
Rođen je 7. oktobra 1946. godine u Beogradu, gde je završio osnovnu i srednju školu. Diplomirao je 1969. na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu kao student generacije.
 
U decembru 1980. godine izabran je za sudiju Okružnog suda u Beogradu. Rad u Okružnom sudu napustio je oktobra 1987. godine i od tada se bavio advokaturom.
  • godominac

    07.07.2020 13:04
    Cudno je da covek koji je bio student generacije na pravnom fakultetu i kao ministar pravde ,,legalizuje,, toliki lopovluk i unistavanje drustvene svojine uz precutnu saglasnost politike,sudstva i korumpiranih advokata.Saucesce porodici i bog da mu dusu prosti.
  • Makrijan

    06.07.2020 13:31
    BOG DA MU DUSU PROSTI
    Bog da mu dusu -prosti / bio je divan covek, posten covek, obrazovan covek i veliki profeisonaac.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.