Nikola Jovanović dao ostavku na funkcije u Narodnoj stranci nakon najave otcepljenja u Skupštini Beograda

Nikola Jovanović više nije potpredsednik Narodne stranke i predsednik Gradskog odbora u Beogradu, saopštila je ova stranka.
On je podneo ostavku koja je danas konstatovana.
 
"Narodna stranka je odlučila da se izdvoji u Skupštini grada kao samostalna odbornička grupa, dok je moje mišljenje da je zajednička odbornička grupa SzS - Beograd stožer opozicije u prestonici i ključni partner opozicione javnosti. Smatram da je ne treba rasturati i slabiti i to je razlog političkog razmimoilaženja sa mojim dosadašnjima kolegama", kaže za N1 Jovanović nakon ostavke.
 
Dodaje da je sada nezavisni odbornik, a da li će ostati u odborničkoj grupi SzS zavisi od zajedničke odluke preostalih njenih odbornika (nezavisni odbornici, SSP, Sloga, Pokret za preokret...)
 
Narodna stranka će i u budućnosti nastaviti da bude pokretačka snaga zajedničkog opozicionog delovanja, kao što je bila i do sada, poručili su u ovoj stranci.
 
"Dokazali smo da držimo reč datu građanima Srbije, a borba koja nam predstoji mora biti oslobođena bilo čijih individualnih ambicija i kalkulacija. Ostajemo dosledni i istrajni u borbi za dostojanstven život, povratak normalnosti i stvaranje modernog evropskog društva u Srbiji", navode u Narodnoj stranci.
  • Velja

    07.07.2020 13:53
    @Dule
    Tako on google-a i kanadske stranke. Indirektno podrzava Vucica a odselio se u Kanadu. E to su ti licemerni srbi.
  • Dule

    07.07.2020 09:10
    Novi ljudi
    @dijasporac
    Pa ako si ti jedan od onih što čekaju da se pojave novi ljudi u politici da bi imao za koga da glasaš onga googlaj care. Svi hoćete da prestanu da se smenjuju ovi jahači apokalipse koje gledamo već 30 godina, a kad se u opoziciji pojavi neko novo lice bude izrugnuto sprdnji od strane nas više nego što bi im se vlast izrugivala. Možeš misliti, ušao je u stranku juče i još uvek nije 100% prepoznatljiv svima. I ti si sigurno kad si prvi put "ušao" bio 100% prepoznatljiv svim devojkama iz kraja....
  • Бојан

    07.07.2020 07:27
    Трансфер
    Чији ли ће сада дрес да навуче. Почео прелазни период после избора.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija