Vučić: Policijski čas u Beogradu, ali bih voleo da bude u celoj Srbiji

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da je u Beogradu situacija alarmantna zbog virusa korona, te da će predložiti zabranu svakog okupljanja više od pet ljudi u zatvorenom i otvorenom prostoru, a od petka do ponedeljka policijski čas.
Vučić: Policijski čas u Beogradu, ali bih voleo da bude u celoj Srbiji
Foto: 021.rs
Kako je naveo, policijski čas će biti u Beogradu, mada bi "on voleo da bude u celoj Srbiji", a najverovatnije će početi u 18 sati u petak i trajati do 5 ujutru u ponedeljak.
 
"Računajte na zabranu kretanja od petka verovatno od 18 časova do ponedeljka ujutru u 5 sati. Lično bih voleo da to bude za celu Srbiju, a da li će me Krizni štab poslušati i premijerka Brnabić - to ćemo da vidimo", poručio je Vučić.
 
Kako je objasnio, o svemu će razgovarati sutra sa Kriznim štabom, a više informacija biće poznato nakon sastanka. "Krizni štab će doneti konačnu odluku, možda se dogodi da policijskog časa ne bude, ako brojevi budu bolji u naredna dva dana, u šta ne verujem", rekao je Vučić.
 
On je u obraćanju javnosti istakao da je danas, od početka epidemije virusa korona svakako najteži dan - sa 13 preminulih osoba.
 
"Beograd je u kritičnoj situaciji. U skladu sa tim, preduzećemo nove mere. Od sutra je zabranjeno svako javno okupljanje više od pet ljudi, a od petka idemo na dugački policijski čas do ponedeljka", rekao je Vučić.
 
On je dodao da će kretanje biti obezbeđeno ljudima sa ljubimcima, majkama sa decom i penzionerima. 

Komentari 140

  • Ja

    08.07.2020 19:18
    Ne igrajte se
    Policijski cas na par dana nece nista resiti... Treba da se stavi policijski cas na par nedelja.. Naravno za to je vec kasno jer se to trebalo uraditi na vreme.. Pustate ljude da glasaju i sakrivate stanje od gradjana koje je vec svima jasno i kad se glasanje zavrsilo sad odjednom povecavanje broja zarazenih, policjski cas, vandredno stanje itd.. Nemojte se igrati sa zivotima
  • post scriptum

    08.07.2020 13:55
    ljubav
    Aleksandar bi Voleo! .....da vidi narod u karantinu, malo mu je neprijatno da iskazuje ljubav na ulici..........
  • ivan

    08.07.2020 12:53
    policiski cas do avgusta zabraniti sva okupljanja i proslave pohapsiti ko ne postuje mora da se zna ko je vlast sto niste protestvovali protiv 100 eura pohapsi bagru

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija