Šarčević: Ispunjeni zahtevi studenata iz domova u Beogradu

Ministar prosvete Mladen Šarčević izjavio je danas da je studentima omogućeno više ispitnih rokova i ostanak u domovima, shodno obavezama koje imaju na fakultetima.
Šarčević: Ispunjeni zahtevi studenata iz domova u Beogradu
Foto: 021.rs
On je istakao da cena hrane i smeštaja tokom letnjih meseci neće biti komercijalizovana, već beneficirana prema zahtevu studenata.
 
Kovid pozitivni studenti biće smešteni u učeničkom domu "Stevan Čolović", a oni sa izraženijim simptomima biće smešteni u zdravstvene ustanove.
 
Biće ukinuta i potvrda fakulteta koju su studenti morali da donose u restoran kako bi im se omogućila ishrana.
 
Dodatni ispitni rok biće organizovan u avgustu.
  • Skala

    08.07.2020 16:41
    Ministar prosvete?Bruka doveka.Desimir Maksimović!!!
  • @mihajlo

    08.07.2020 15:38
    Vas nije niko ni spominjao. Frka je u BG. Ali pošto ste se pobunili bilo bi dobro da znate zašto tj nizašto sem da ispunite želje provincijslnim opozicionarima
  • Profesor

    08.07.2020 15:21
    Izvin'te ministre, a kada cemo mi na godišnji? već je skraćen, a ako se ubaci još jedan roku u avgustu neće ga ni biti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.