Vučić: Verovatno neće biti policijskog časa, ali sam ja protiv

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je da će Krizni štab sutra doneti mere za vikend, koje će biti pooštrene, ali verovatno neće biti policijskog časa, naglasivši da se on tome protivi.
Vučić: Verovatno neće biti policijskog časa, ali sam ja protiv
Foto: 021.rs
Vučić je na vanrednoj konferenciji za novinare rekao da se bez vanrednog stanja ne može uvoditi zabrana kretanja, napominjući da će premijer Ana Brnabić i ministar zdrvstva Zlatibor Lončar sa Kriznim štabom donese odluke.
 
"Mene bi bilo sramota da odstupim od svojih reči zbog huligana i batinaša", rekao je Vučić i naglasio da poštuje odluku većine u Kriznom štabu, navodeći da lično misli da je zabrana kretanja jedini spas.
 
Kaže da zaražavanje nije imalo veze sa izborima, derbijima i sličnim, već sa "našom odgovornošću".
 
Vučić je rekao da je sinoćni skup u Beogradu bio najbrutalnije političko nasilje u poslednjih nekoliko godina, o čemu opširnije OVDE.
  • ne budite kesa

    08.07.2020 23:52
    sad tri karte
    MI hocemo policijski cas svugde gde zbog nepostovanja zabrana dolazi do sirenja virusa. kakva je inače srtimulacija ako nema kazne ili ako su kaznjeni i oni koji se pridrzvaju. Dakle za gradove gde je zariste.
    Najduza izolacija ide kad je pik preminulih rekoše stručnjaci..
  • Milos

    08.07.2020 23:43
    Usr* se
    Usr* se
  • Max

    08.07.2020 23:31
    Sta nas briga sta ti vise mislis, posle ovakve demonstracije sile I upotrebe navijaca za prebijanje naroda Srbije trebalo bi te u Hag. A da, zatvorili su name granicu, zbog tebe, cisto da znas.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.