Beogradski centar za ljudska prava: Mladić pretučen na Terazijama nije preminuo

Beogradski centar za ljudska prava demantovao je informacije sa društvenih mreža da je preminuo mladić koga je policija pretukla u sredu uveče na Terazijama u Beogradu.
Iz ove organizacije je za N1 potvrđeno da je mladić dobro i da su ga pregledali lekari.
 
Na društvenim mrežama se sinoć proširio snimak kako grupa policajaca palicama tuče i šutira mladića na Terazijama dok on leži na kolovozu, što su nastavili da rade i ostali pripadnici policije dok su prolazili pored njega.
 
Mladić je posle batina ostavljen da leži na kolovozu, a na trotoar su ga sklonili pripadnici policije koji su naišli u policijskim džipovima.
 
Beogradski centar je demantovao informacije koje su se danas pojavile na društvenim mrežama da je mladić preminuo, navodeći da je on dobro i da su ga pregledali lekari.
 
Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije demantovalo je danas navode da je policija sinoć uhapsila celu ekipu Hitne pomoći zbog navodnog smrtnog slučaja.  
  • jelena

    10.07.2020 17:29
    janjičari
    Sramota...za policiju...ovo su mladi ljudi...koji imaju pravo na REVOLT...na BUNT...taj momak je nečije dete...zar smo dotle došli...da se državni organi ponašaju GORE OD HULIGANA...
  • Citizen

    09.07.2020 23:28
    Osuđujem nasilje sa čije god strane da dolazi. A ove što se zgražavaju isključivo nad primenom sile od strane policije pitam da li znači da je u redu kamenovati, paliti, tući, rušiti i da li bi isto to nasilje pravdali da su kamenice koje su letele pogodile njihov auto ili još gore njihovo dete?
  • Dusan

    09.07.2020 22:10
    Pitanje
    Dali je Saric tako prebijan, dali je Kosmajac najveci narko boss na Balkanu tako prebijan, dali je Cvika naveci Novosadski trgovac narkoticima tako prebijan. Dali su Legija i Zvezdan ubice tako prebijani? Naravno da nisu, to je ono sto boli ovaj narod vise od batina. Nema tih batina koje mogu narod zaustaviti jer narod ne staje ni pred tenkovima. Ti sto su tukli coveka na zemlji, gori su sljam od svakog kriminalca.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.