VIDEO: Gomila policajaca pendrečila i šutirala demonstranta dok je ležao na ulici

Iako je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao kako policija ne želi prekomerno da reaguje, snimci sa društvenih mreža pokazuju da to baš i nije istina.
Na društvenim mrežama se proširio snimak iz Beograda u kojem više od 10 policajaca tuče jednog muškarca.
 
Njega su dva pripadnika Žandarmerije uhvatili i oborili na zemlju. Nakon što su ga udarili pendrekom i šutnuli nekoliko puta, ostavili su ga na zemlji.
 
On je ostao da leži na ulici, ali na njegovu nesreću naišla je još jedna grupa policajaca i gotovo svaki od njih ga je "dohvatio" pendrekom ili nogom.
 
  • Razum

    09.07.2020 21:36
    Terorizam međunarodni ušo u srbiju. Ima podršku od naših propalih nekih političara.
    . Ugrožena sloboda građana. Koronisti
  • Srboljub

    09.07.2020 21:25
    Pitanje za botove
    Da li dobijate krvav biftek mesto sendviča kad ovaj sadizam pokušavate da pravdate? Ili bar sendvič standard sa kečapom? Kad se ratosiljamo ove podmukle vlasti, nebitno kad, ništa nismo uradili ako njene stubove laži ne "rasturimo", a tu spada i vaša opsenarska, pogana rabota.
  • Zeljko

    09.07.2020 18:12
    Radio sam ovaj posao 5 godina,a ovo je totalno izivljavanje,jer policajac mora da prestane da udara kada covjek ne pruza otpor.Ovo sto su uradili je monstruozno

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija