Fotoreporteru Bete razbijena glava na protestu u Beogradu, napadnuta i ekipa Al Džazire

Fotoreporteru novinske agencije Beta Milošu Miškovu utvrđena je fraktura lobanje i tokom noći je zadržan u Urgentnom centru, izjavio je glavni urednik Bete Dragan Janjić.
Miškov je u petak uveče, tokom protesta ispred Skupštine, pogođen ciglom u glavu, a njegovoj koleginici Svetlani Dojčinović povređena je ruka.
 
Tokom protesta prethodnih nekoliko dana povređeno je petoro članova redakcije Beta - dva snimatelja, dvoje fotoreportera i jedan novinar.
 
"Moja pretpostavka je da su, verovatno, kamere bile razlog da budu napadnuti jer su ti demonstranti insistirali da ne budu snimljeni", rekao je Janjić.
 
Napadnuta i ekipa Al Džazire
 
Tokom nereda na demonstracijama u Beogradu u petak, napadnuta je i ekipa Al Džazire Balkan. Izveštači su dobro, ali im je stradala oprema.
 
Reporterka Natalija Lučić i snimatelj Tarek Ani su napadnuti dok su se vraćali sa platoa ispred Skupštine Srbije, odakle su izveštavali.
 
Jedna grupa huligana terala je ekipu N1 sa stepeništa Skupštine, a jedan od njih izbio je mikrofon reporteru iz ruke. Reporter N1 Petar Gajić i snimatelj nisu povređeni.
 
Ta agresivna grupa terala je i fotoreportere.
  • Ćeća II

    11.07.2020 13:51
    Napredni trojanci...
    "..kamere bile razlog da budu napadnuti jer su ti demonstranti insistirali da ne budu snimljeni",
    - Da li je sad malo jasnije ko su odn. čiji su "demonstranti" koji napadaju policiju a posle ta "napadnuta " policija mlati narod koji nema nikakve veze sa nasiljem na protestu !?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.