Orlić: Đilas je lično organizovao i platio proteste

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Vladimir Orlić izjavio je da je organizator demonstracija, koje se više dana zaredom dešavaju u centru Beograda i drugim gradovima Srbije, jedan od lidera Saveza za Srbiju Dragan Đilas.
On je na konferenciji za štampu ocenio da je Đilas proteste "lično organizovao i platio", te da mu "prebacivanje odgovornosti ili krivice neće proći, koliko god to pokušavao".
 
"Svaka bačena kamenica, svaka upaljena baklja, svaki bačeni molotovljev koktel, svaki povređeni policajac, svako uništavanje javne i privatne imovine ljudi u ovoj zemlji neposredno idu na obraz, dušu i odgvornost Draganu Đilasu", rekao je Orlić.
 
On je ocenio da je toj opozicionoj političkoj organizaciji cilj nasilno preuzimanje vlasti "tako što će celu zemlju da zaustave".
  • boky

    13.07.2020 20:05
    jadnik
    ovaj sve zna. na koga li je tako pametan
  • NStulip

    13.07.2020 17:17
    Dokazi ili odgovaraj
    Dosta vise... Ili dokazi svoju tvrdnju ili odgovaraj za klevetu, ali tako da ti vise ne pada na pamet da kleveces....
  • Orlicu

    13.07.2020 16:43
    Budaletino
    Cujes li ti sebe

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija