Bivši radnik EPS-a uhapšen zbog sumnje na prevaru i obljubu

Pripadnici Ministarstva uhapsili su V. E. (34) zbog sumnje da je izvršio krivična dela prevara i nedozvoljene polne radnje.
Bivši radnik EPS-a uhapšen zbog sumnje na prevaru i obljubu
Foto: Pixabay
Osumnjičeni, koji je bivši zaposleni u JP EPS u Obrenovcu se tereti da je doveo u zabludu više radnika iz firme PRO TENT, tvrdeći da im je omogućio zaposlenje u JP EPS.
 
Sumnja se i da je od oštećenih pozivajući se na svoje zasluge uzimao novac u vrednosti od 300 do 1.000 evra.
 
Osumnjičeni se tereti i da je izvršio krivično delo nedozvoljene polne radnje tako što je jednu ženu iz okoline Obrenovca ucenjivao i pokušao da obljubi, pod izgovorom da će joj pomoći da dobije posao u JP EPS.
 
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Obrenovcu.
  • Novosađanka

    24.07.2020 09:08
    Ta nemojte kasti
    Jutke su svuda oko nas. Građani Srbije su hteli ovakav režim.
  • EvoOvako

    24.07.2020 00:11
    Koliko
    Nisko smo pali.... Daju mito i pi.ke za posao, a posle su kao pošteni. Da ih je lik zaista ubacio u EPS "častili" (čitaj:PODMITILI) bi ga sa još kojom stotinkom evra, a ova bi mu dala du.e.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija