Nova vozila Komunalne milicije u Beogradu jutros snimila 152 automobila u prekršaju

Sistem "Oko sokolovo" od jutros funkcioniše u takozvanom probnom režimu rada, rekao je danas zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.
Vesić je najavio da od 10. avgusta počinje naplata kazni za bahato parkiranje.
 
Vesić je za TV Pink rekao da su vozila Komunalne milicije snimila 152 nepropisno parkirana automobila u Beogradu, jutros u periodu od 5 do 8:30 časova.
 
"Pet automobila Komunalne milicije snima parkirane automobile u žutim trakama, na tramvajskim šinama, stajalištima javnog prevoza, pešačkim prelazima, rezervisanim mestima za osobe za invaliditetom", rekao je Vesić.
 
Više o samom sistemu snimanja možete čitati u OVOM tekstu.
 
  • @D.T.D.

    27.07.2020 17:46
    Za tako lepa kola problema nema, nego nerviraju oni sa Puntom i ostalim krsevima, ima ih na hiljade
  • G

    27.07.2020 17:36
    G
    Ovo je sramota od strane drzave oni zaista izazivaju narod pa posle opet narod kriv. Mogli su u fijatovom autu nakaciti tu skalameriju cudime da nisu kupili porsea ili ferarije ali bice i toga staste glasali to sada gledajte niko vam nije kriv vec vas ispran mozak.
  • D.T.D.

    27.07.2020 14:13
    Pre tri dana, ispred fenseraj kafića kod Varadinskog mosta, preko celog trotoara parkirani stoje: crveni Ferari, Porche Cayen, Range Rover, Porche 911, Bentley....., samo što nisu ušli u bašte kafića. Može li ta kamera to da zabeleži, ..,koju su mogli nakačiti i na neko jeftinije vozilo?!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Jak vetar otežava vožnju širom Srbije

Auto-moto savez Srbije (AMSS) upozorio je da će jak vetar u Srbiji danas otežavati vožnju, zbog čega su na vozače apelovali da voze sporije i pažljivije pretiču.