Predstavnici Srbije i Republike Srpske razgovaraju o lokaciji novog aerodroma, u igri su Mionići

Predstavnici vlada Srbije i Republike Srpske sastali su se danas u Trebinju, gde su u toku razgovori o najboljoj lokaciji za izgradnju manjeg aerodroma, prenosi RTRS.
Predstavnici Srbije i Republike Srpske razgovaraju o lokaciji novog aerodroma, u igri su Mionići
Foto: Pixabay (ilustracija)
Za sada je, prema nezvaničnim saznanjima Srne, u opticaju nekoliko lokacija, a jedna od mogućih je Mionići kod Trebinja.
 
Podsetimo da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić prilikom posete Banjaluci prošlog četvrtka rekao da je Srbija spremna da gradi aerodrom kod Trebinja.
 
"Spremni smo da uložimo značajan novac, da zaposlimo ljude u RS i već od ponedeljka naša delegacija je spremna da ide u misiju u Trebinje, kojom brizinom i po kom modelu, koncesionom ili nekom drugom, na 30-35 godina Srbija može da izgradi taj aerodrom", rekao je Vučić.
 
Taj aerodrom nalazio bi se između Trebinja, Bileće i Gacka.
 
"Želimo da izgradimo kompleks aredroma i da upravljamo njime. Tu profita nema, ali je od izuzetnog značaja i za Srbiju i za RS. Od strateškog značaja", rekao je u četvrtak Vučić.
  • Vucicu

    28.07.2020 12:32
    Sram te bilo
    Da li si ti covece normalan?
  • T

    27.07.2020 17:15
    T
    Ja nemogu verovati gde narodni novac ide. U drugu državu pa logično bi bilio da novi sad dobije aerodrom ali ti beodradskom pašaluku neodgovara. Nego tlači i muzi vojvodinu e pa nejće još dugo dićićese cela vojvodina.
  • dulens

    27.07.2020 15:32
    Dupli ćar
    Izvođači radova Dodik-Galens,investitor Republika Srbija.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.