Počela izgradnja kovid bolnice

Izgradnja nove kovid bolnice, koja bi trebalo da bude završena do 1. decembra, počela je danas u Vojnom kompleksu "Zemun ekonomija".
Samo gradnja bolnice koštaće 27 ili 28 miliona evra, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.
 
On je naveo da će ukupna cena biti veća kada bolnica bude opremljena, a kada se pandemija završi služiće kao i svaka druga bolnica jer će u njoj biti, između ostalog, i angio sala i sala za porođaje.
 
Bolnica će se prostirati na 18.000 kvadratnih metara i biće, kako je rečeno, opremljena uglavnom apratima poznate nemačke kompanije.
 
Vučić je naveo da će biti uloženo "stotine i stotine miliona evra da bismo oslabili pritisak na naše junake, lekare i medicinske sestre".
 
"Mi ćemo tražiti i verujem dobiti tu vakcinu", naglasio je i ocenio da je za Srbiju važno da obezbedi sve uslove "da nas jesen ne iznenadi".
  • Gaga

    01.08.2020 23:42
    @uh
    Novi Sad i Vojvodina su za izvlacenje para. Sta njih briga u BG-u sto Novi Sad niti bilo koji grad u Vojvodini nema Bolnicu. Bitno je da se pare iz NS iznose na offshore destinacije, na Britanska Devicanska Ostrva, Cayman-ska ostrva,....
  • zoran

    01.08.2020 16:26
    nemci
    https://nova.rs/region/u-berlinu-odrzan-protest-protiv-mera-zbog-pandemije/
  • Zla...

    01.08.2020 16:25
    Da li..
    Da li je nas Predsednik obavesten da Novi Sad nema gradsku bolnicu ?
    Da li zna da je Novosadjanima uskracen jedan nivo zdravstvene zastite?
    Da li Vucevic moze da ga ubedi da i nama treba bolnica?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.