Grupa profesorki Visoke medicinske škole iz Ćuprije danas vraćena na posao

Posle tri godine van nastave, danas je na posao vraćena grupa profesorki Visoke medicinske škole strukovnih studija u Ćupriji.
Ugovor o radu potpisalo je pet nastavnica koje će raditi kao viši predavači i nastavnici veština u ćuprijskoj školi. One su konkurisale i od danas počinju sa radom, a preostale četiri profesorke danas nisu potpisale ugovore o radu.
 
"Komisija za izbor kandidata je uzela u obzir žalbe kandidata koji nije kompetentan, pa je izbor naših koleginica odložen za sedam dana. Tri godine smo bile na ulici, jer je direktor škole Hristos Aleksopulos zaposlio visoke funkcionere vladajuće stranke na naša mesta", kaže za N1 Sunčica Ivanović, viši predavač u Ćupriji.
 
Mesta otpuštenih profesorki zauzeli su pre tri godine poslanici SNS Aleksandar Martinović, Vladimir Orlić i državni sekretar Ivan Bošnjak.
  • Perica

    06.08.2020 21:50
    !? !? !?
    Ma jel moguce da je svestrani radikal/naprednjak/pravnik bio predavac u visoj medicinskoj skoli u Cupriji?! Bozeeee ...... koju srecu imaju komsije Hrvati ....... da je martinovic ostao u HR i njih bi upropastio!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.