FOTO: Zaplenjeno više od 50 kilograma espreso kafe

Na naplatnoj rampi Vrčin, zaplenjeno je više od 50 kilograma i 400 patrona espreso kafe, čija će vrednost biti naknadno procenjena.
Prekršaj je otkriven kada je na pomenutoj naplatnoj rampi, u smeru ka Beogradu, zaustavljen putnički kombi "mercedes benc sprinter" požarevačkih registarskih oznaka.  
 
Njime je putovalo dvoje srpskih državljana, koji su na pitanje carinika da li imaju nešto što bi prijavili carinskoj kontorli odgovorili odrično. Vozilo je ipak sprovedeno do magacina za pregled, gde je prilikom detaljne kontrole u kombiju pronađeno 48 kilograma espreso kafe u zrnu, kao i 400 patrona za espreso kafu robnih marki "San Giusto Caffe" i "Baristocratia".
 
Kako je reč o robi stranog porekla bez bilo kakve dokumentacije o plaćenim uvoznim i drugim dažbinama, ona je zadržana do okončanja postupka, koji je pokrenut protiv 49-godišnjeg vozača kombija.
 
  • Žoao

    08.08.2020 18:02
    Zaustavimo kofeinsku mafiju! Srbiji je potrebna još jedna sablja.
  • Lelemud

    08.08.2020 10:54
    Kafomafia
    Tolike količine droga raznih dnevno prolaze granicu, i prodaju je deci. A vi se ponosite sa 50 kg. Kafe zaplenjeno nekom "postenom" nakupcu. Dilerima stati na kraj, to barem nije problem ako želite. Svi znamo a vi najbolje ko su !
  • telepčan NS

    08.08.2020 09:30
    Kanada
    A šta ako im je kafu poslala tetka iz Kanade ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija