Zapaljen automobil svedoka u procesu protiv Darka Šarića

Automobil Valjevca G.N, svedoka u procesu koji se vodi protiv osumnjičenog narko bosa Darka Šarića, eksplodirao je prošle noći ispred njegove kuće u širem centru Valjeva, javlja "Blic".
Zapaljen automobil svedoka u procesu protiv Darka Šarića
Foto: Pixabay (ilustracija)
Eksplozija se dogodila oko tri sata iza ponoći u Mišarskoj ulici, kada je u vazduh odleteo džip "honda element", čiji je vlasnik G.N, koji je bio parkiran na trotoaru ispred kuće.
 
Od siline eksplozije, oštećeno je još nekoliko vozila parkiranih u blizini, ali povređenih nije bilo.
 
Prema saznanjima "Blica", sigurnosne kamere sa jednog od objekata u ulici zabeležile su maskiranog muškarca sa kapuljačom na glavi kako prilazi vozilu, ostavlja predmet na haubu i brzo se udaljava, a nedugo potom dolazi do eksplozije koja je probudila čitav kvart.
 
G.N je u žižu javnosti dospeo kada je podneo krivičnu prijavu u kojoj navodi da sumnja da jedan od svedoka saradnika u procesu protiv Šarića "planira njegovo ubistvo tako što će naručiti postavljanje eksplozivne naprave pod automobil".
  • J

    10.08.2020 02:56
    Tito vrati se
  • Pesnik

    09.08.2020 23:01
    Ako su ekspresno poslali na robiju onog lika što je bio pred gradskom kućom na protestima.
  • niz

    09.08.2020 20:05
    Kolumbija, Meksiko, ... Srbija, ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.