Na dečaka na električnom trotinetu u Nišu naleteo automobil, mališan lakše povređen

Dvanaestogodišnji dečak lakše je povređen u sudaru električnog trotineta i automobila u Nišu.
Na dečaka na električnom trotinetu u Nišu naleteo automobil, mališan lakše povređen
Foto: 021 (ilustracija)
U nezgodi, koja se dogodila juče popodne povređen je dečak koji je prebačen u niški Klinički centar, pišu Južne vesti.
 
"Tojotom" niških registarskih tablica upravljao je 58-godišnjak, kažu u policiji, a kako je došlo do sudara još nije poznato. Utvrđuje se uzrok ove nezgode i o svemu je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo u Nišu, kažu u policiji.
 
Prema nezvaničnim informacijama, dečak je trotinetom izleteo na ulicu, a vozač automobila pokušao je da izbegne sudar prešavši u drugu saobraćajnu traku.
  • NezavisniVojvodjanin

    12.08.2020 11:44
    @gradjanin
    Treba zabraniti automobile, jer jure kojekuda, a ne cuju se, ubijaju ljude, ginu cele porodice, a tek i avione treba potpuno zabraniti jer odjednom izgine po 500ljudi, a i zagadjuju vazduh. Auuu pa treba i vozove zabraniti , svako malo ubiju nekoga na pruznom prelazu ili ilzete iz sina pa cak i u Nemackoj pr brzini 200Km/h izlete voz , pobi ljude, a i unisti nadvoznjak i kuce. Uuu pa treba tankere i brodove potpuno ukinuti, izazivaju ekoloske katastrofe , eno onaj jedan ovih dana par miliona tona nafte ispustio u more, pobi ljude, pobi floru i faunu, a tek dugogodisnja eko katastrofa. Ma treba takve kao ti zabraniti jer truju okolinu svojiim nazadnim stavovima, treba vas izolovati od ostatka covecanstva.
  • Građanin

    12.08.2020 11:18
    Ove trotinete bi trebalo pod hitno zabraniti, ne znas da li su vozila pesaci biciklisti, izlete na pesacki kao metak i neko treba da uspe da stane za sekund. Ovakvih situacija ce biti sve vise jer

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija