Šestoro povređenih u lančanom sudaru kod Mladenovca, vozača iz kola morali da izvlače vatrogasci

Šest osoba je povređeno u udesu više vozila koji se jutros oko 6 časova dogodio na putu Mladenovac - Mali Požarevac, u blizini mesta Vlaška.
Sudarili su se kamion, putničko vozilo i kombi sa još jednim vozilom. 
 
"Angažovali smo dve ekipe iz smene i obavestili vatrogasce. Na licu mesta smo zatekli četiri povređene osobe koje su tražile ukazivanje pomoći. Jedna je bila zaglavljena u vozilu pa smo dodatno zvali vatrogasce za evakuisanje iz vozila", rekli su za "Blic" u mladenovačkoj Hitnoj pomoći i dodali da su povređeni prevezeni na VMA.
 
Vozač koji je bio zaglavljen jedva je izvučen iz smrskanog automobila. On je zadobio teže povrede ruku i nogu.  Doktor Predrag Nikodijević, načelnik službe Hitne pomoći u Mladenovcu, rekao je za RTS da je povređeno šest osoba. Stanje ostalih petoro povređenih za sada nije poznato.
 
Saobraćaj na tom delu puta jedno vreme je bio obustavljen.
  • NezavisniVojvodjanin

    12.08.2020 11:46
    @gradjanin
    Treba ova vozila zabraniti i ukinuti, vidis li gradjanine , ovde mnogo teza tragedija od onog trotineta. Nadovezujem se na clanak o totinetu , detetu u Nisu.
  • Botina

    12.08.2020 11:18
    Molio bih protest za ovo odmah.
  • Put

    12.08.2020 10:24
    Kako
    Kao što se vidi put odličan, na pravcu, sa tri saobraćajne trake i opet karambol! Gde to i zbog čega žurimo? Katastrofa!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Iz poršea u Vranju ukrao veću sumu novca

Policija u Vranju rasvetlila je tešku krađu i, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv tridesettrogodišnjeg muškarca iz okoline Vranja.

Đurić: Ponosan sam na Vučića

Ambasador Srbije u SAD Marko Đurić izjavio je da je ponosan na borbu predsednika Aleksandra Vučića u Ujedinjenim nacijama za interese Srbije i srpskog naroda.