Šapić čestitao Vučiću na sporazumu: Pokazali smo i velikim silama

Predsednik Srpskog patriotskog saveza Aleksandar Šapić čestitao je danas predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na vođenju spoljne politike i sporazumu potpisanom u Vašingtonu, odakle su nam, kako kaže, poslednje tri decenije dolazili najveći problemi.
On je naveo da je "svako ko ne vidi kakva nam se prilika ukazuje, kako ekonomska tako i politička, ili zlonameran ili je potpuni politički laik".
 
"Više puta sam rekao da je jedna od stvari oko kojih se sa Vučićem u potpunosti slažem upravo njegovo vođenje spoljne politike. Nakon ovog sporazuma to mogu samo još jednom da potvrdim i da mu iskreno čestitam", rekao je Šapić.
 
Izrazio je uverenje da smo "konačno, velikom mudrošću, upornošću, a pre svega znanjem, pokazali i velikim silama da bez Srbije i srpskog naroda nema ekonomske i političke stabilnosti u ovom delu Evrope i da je vreme ignorisanja Srbije davno iza svih nas".
 
"Sada je najvažnije da budemo pre svega složni, a zatim i mudri i da poziciju za koju smo se teškom mukom izborili pametno iskoristimo i konačno postavimo Srbiju na mesto koje nam pripada, a to je apsolutni lider Zapadnog Balkana", naveo je Šapić.
  • Zdravko

    11.09.2020 13:36
    Opozicija
    Znači ni on više nije opozicija?
  • Vukašin

    10.09.2020 17:33
    Koje je ovo prkno...
  • Dejan

    09.09.2020 07:41
    Zasluseno
    Pohvali kolonijalnog upravnika i za nagradu ga imenuju za predsednika opstine Novi Beograd, lagano u novi mandat da se i praunucici obezbede.To su te vrednosti demokratije laz,bezkicmenjastvo,uliznistvo,,,rad , postenje i obrazovanje vise nisu na ceni.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija