Sudar automobila i voza kod Ćuprije, povređen vozač kola

Jedna osoba lakše je povređena na pruzi Beograd - Niš, između Jagodine i Ćuprije, kada je došlo do sudara automobila i teretnog voza.
Sudar automobila i voza kod Ćuprije, povređen vozač kola
Foto: Pixabay
Kako je saopšteno iz kompanije "Srbija Kargo", do udesa je došlo "nepažnjom vozača automobila", koji je i zadobio povrede, zbog čega ga je Hitna pomoć prevezla u bolnicu.
 
Iz te kompanije su naveli i da je putni prelaz imao obezbeđenu vertikalnu drumsku signalizaciju, odnosno Andrejin krst i znak Stop.
 
Teretna kompozicija je u svom sastavu imala 32 prazna vagona i saobraćala je iz Bugarske za Mađarsku.
 
Na lice mesta izašli su pripadnici policije i železnička komisija za isleđenje vanrednih događaja.
 
"Srbija Kargo još jednom apeluju na sve učesnike u saobraćaju da poštuju propise i saobraćajnu signalizaciju, jer samo tako mogu da se spreče ovakve nesreće i sačuvaju ljudski životi", navodi se u saopštenju kompanije "Srbija Kargo".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija