Automobil podleteo pod šleper na autoputu kod Dobanovaca, dvoje mrtvih

Dve osobe su poginule, a dve su teško povređene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 7:30 časova na autoputu, kod petlje Dobanovci- Ugrinovci, potvrdila je Hitna pomoć agenciji Beta.
Automobil podleteo pod šleper na autoputu kod Dobanovaca, dvoje mrtvih
Foto: 021.rs
Nesreća se dogodila kada je putnički automobil "pežo 308" sremskomitrovačke registracije udario u parkiranu prikolicu kamiona kome je pukla guma.
 
Stradali su muškarac star 41 godinu i žena stara 35 godina.
 
Dvoje povređenih putnika u automobilu zbrinuto je i prebačeno u Zemunsku bolnicu, rekli su u Hitnoj pomoći.
 
Vatrogasci su isekli karoseriju automobila kako bi izvukli tela povređenih i stradalih.
  • Robi

    09.09.2020 15:59
    Kad sam video registraciju...
    Sremska Mitrovica!!! Pa gde vi polažete,kako vozite u Mitrovici? Jel ima ulica, raskrsnica i sve kao u drugim gradovima!? Pa što onda vozite kao da ste na njivi? Ovaj stručnjak je preticao sa desne strane plus nije video parkiran šleper u zaustavnoj traci! Sreća pa je udario u kamion, mogli ste to biti vi ili ja sa porodicom u autu!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija