Vulin: Ne moram da budem ministar, baviću se novinarstvom

Predsednik Aleksandar Vučić je pod velikim pritiskom svoje partije i koalicionih partnera u formiranju nove vlade, kaže predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin i dodaje da stranka koju on vodi ne traži ni jedno ministarsko mesto i da on ne očekuje da bude u novoj vladi.
Vulin: Ne moram da budem ministar, baviću se novinarstvom
Foto: 021.rs
"Predsednik Vučić neka namiri SNS, koja je dobila najviše glasova, pa ostale koalicione partnere, a Pokret socijalista ne mora da ima nijednog ministra u vladi. Ja ne moram da budem ministar u vladi, nema potrebe, menjaju se vremena, menja se politika, dolaze drugi ljudi i spoljnopolitički prioriteti", rekao je Vulin za TV Pink.
 
On je naglasio da se zahvaljujući poverenju Vučića "borio za Kosovo i Metohiju, pravio Zakon o radu, čuvao Srbiju od migrantske krize, bio ministar odbrane".
 
"Ministar odbrane, to je najviši stepen koji možete da dobijete u politici. Posle toga ne moram da budem ništa, nikada više da se bavim politikom", rekao je on i dodao da će se baviti pisanjem, novinarstvom.
 
Vulin je naveo da narod očekuje promenu te da, što se njega tiče, promene mogu da počnu od njega.
 
Kako kaže, Pokret socijalista ima tri poslanika u Skupštini Srbije, biće deo vladajuće koalicije i uvek će glasati za sve predloge Vučića.
  • Steva

    25.09.2020 14:29
    primeran vojnik
    Petar 21.09.2020 • 10:23
    Svaka krpa nadje zakrpu
    Kao novinar verovatno bi dobro dosao Informeru,Srpskom telegrafu,Kuriru i slicnim tabloidima koji se zajednickim imenom nazivaju "hrana za stoku"

    Pa sad, neznam tačno gde će da uđe kad od nekud izađe ali sam siguran da će slavoljubivo da izjavi: - Ovo je mali korak za mene ali veliki za novinarstvo -
  • 25.09.2020 10:40
    Eeeee džabe je bio u vojsci 10 dana
  • .

    25.09.2020 10:03
    Multitalentovan
    Čega god da se ti dohvatiš,upropastićeš.
    Ni dve NACRTANE ovce ti ne bih poverio na čuvanje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.