"Za godinu, dve, pet ili deset ćemo shvatiti značaj vašingtonskog sporazuma, delegacija Srbije trebalo da se vrati na konju kao pobednik"

Predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Darko Glišić kaže da će se tek za godinu, dve, pet ili deset godina videti koliko je veliki uspeh napravljen potpisivanjem ekonomskog sporazuma u Vašingtonu.
On je za TV Pink rekao da se stvari bolje sagledaju sa vremenske distance i da će tako biti i sa sporazumom koji je predsednik Srbije Aleksandar Vučić potpisao u Vašingtonu.
 
"U tradiciji Srba je da se na konju vraćaju oni koji urade nešto dobro za svoju državu. Na konju je naša delegacija trebalo da se vrati, kao veliki pobednik", naglasio je on.
 
Navodi da možda u ovom trenutku taj uspeh ne može da se sagleda i da je potrebna vremenska distanca da se bolje sagledaju stvari.
 
"Ima narodna izreka 'odmakni se da bi bolje video'. Moramo vremenski malo da se odmaknemo od ovih događaja koji su bili početkom septembra u Vašingtonu, pa ćemo za godinu, dve, pet ili deset shvatiti koliko je veliko to što je Vučić uradio", zaključio je on.
  • Djole

    22.09.2020 19:41
    Radikalske nebuloze
    Do juce govorio zar da idemo sa onima koji su nas bombardovali,danas govori za dve,, pet godina bolje ce nam biti.
    Od 2012 .napredak u recima,u praksi nazadujemo na svim poljima.
  • Joe

    22.09.2020 14:56
    Штала
    Схватили смо ми одвано значај потписаног и није нам добро од оног што смо схватили. Када су у питању коњи, највећи коњи у целој овој причи су они који су гласали за вас идиоте. За вас је Домановићев "Вођа" човек са визијом.
  • FOTKA je

    22.09.2020 14:51
    FASCINANTNA
    srpski seljacic sa ukrstenim rucicama i skupljenim nogicama poslusno kao djak prvak u skolskoj klupi pred TRAMPOM !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.